lauantai 18. lokakuuta 2008

Unisukat vol 2

Koska edelliset tekemäni unisukat ovat olleet mieluisat, tein toiset heti perään. Ja heti perään tarkoittaa siis että aloitin ne heti perään, mutta valmistuminen sitten siirtyikin eiliseen, eli ei-niin-perään.

Valitsin langoiksi kaksi jämäkerää: itsekoolattua turkoosi-vihreä-valkoista seiskaveikkaa ja jotakin samanpaksuista, tummansinistä, aika synteettisen tuntuista pehmeää lankaa. Kävi vaan pienoinen virhearvio noitten lankojen kanssa. Ensin tummansininen loppui kesken toisen sukan kantapään jälkeen, ja jouduin ostamaan kaupasta kokonaisen ison kerän vastaavanväristä seiskaveikkaa jatkoksi. Sitten vielä se koolattu lankakin loppui kolme ja puoli raitaa liian aikaisin, ja koska sukat olivat jo niin pitkällä, niin ronskisti otin tilalle pelkkää luonnonvalkoista, eli sitä koolauksen alkuperäislankaa. Lopputulos on aika jokseenkin tyydyttävä ottaen huomioon nuo loppumiset.















Ainoa mikä vähän harmittaa on se, että tuli joku ajatusmoka noitten raitojen ja kantapään teon kanssa, ja nilkan päälle tuli kaksi tummaa raitaa peräkkäin vaikken oikeastaan olis halunnut.

Ei kommentteja: