sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Kierrättämisen ilo

Kävin eilettäin vaihteeksi Kierrätyskeskuksessa - johan edellisestä käynnistä olikin kulunut viikkoja... Ei voi mitään, mutta kassillisen kanssa sieltä taas lähdin. Pitäiskö tässä nyt sitten olla nolo, en tiedä. Tuskinpa vain. Oikeasti tunnen itseni aivan hyväntekijäksi aina kun lähden sieltä vaatenyssäkän kanssa - Kierrätyskeskuksella kun on viime aikoina ollut toisinaan ihan sellainen "Emme ota tällä hetkellä vastaan vaatteita" -kyltti oven pielessä, joten ilmeisesti vanhoista tekstiileistä on ylitarjontaa. :/ Ovat ne kyllä kuitenkin multa huolineet yhden tai kaksi kassillista aina kun olen kehdannut kysyä - kannattaa siis ilmeisesti kysyä sen jälkeen kun on ensin ostanut läjän vaatetta mukaansa. ;)

Mutta itse asiaan: tein mielestäni hyviä löytöjä taas. Esikoiselle löysin monta vaatetta - kesäisempiä kaikki ja isompaa kokoa mutta pannaan odottamaan tulevia aikoja.

Kolme T-paitaa, noita tarpeellisia perusvaatteita, tosi siistejä ja hyvänoloisia. Yksiväriset oli jotain 122 cm luokkaa, ja niitä voi jo varmaan ensi kesänä alkaa pitää, kai? Raidallinen oli hieman kyllä nolo ostos sikäli, että se on "vähän" iso Linnealle, olikohan kokomerkintä S. Mutta ihastuin vähän liikaa noihin raitoihin... No jospa aika tavaran kaupittis...Kahdet tosi kivat kesähousut löysin myös. Toiset trikooshortsit ja toiset pellavasekoitetta. Pellavahousut ovat nyt jo masusta sopivat mutta lahkeet ovat aivan liian pitkät. Ajattelin että jos ensi kesäksi laittaisin noihin kuminauhaa lahkeensuihin, niin voisi tyttö varmaan jo pitää niitä.Nämä on söpöt: polvihousut vaalean harmaansinistä velouria. Lapussa lukee 2, niin että taitavat oikeasti olla pienen lapsen ihan täyspitkät olohousut, mutta väljyyttä on niin paljon, että 105-senttiä pitkälle Linnealle mahtuvat aivan hyvin ja ovat tosiaan loistavat polvarit. :)Linnea sai KK:sta lisäksi pitkän sinisen kukikkaan trikoomekon, mutta se on jo omittu yöpaidaksi, enkä muistanut sitä kuvata. Kaikki vaatteethan maksavat tuolla 20 c/kpl, joten ei hirmuisesti huimaa napata mukaan jotain jos vaan löytyy mieleisiä...

Meiltä saivat uuden kodin myös pehmo-orava, vauvanukke ja tosi nätti tyynynpäällinen, joka sopii Aavan tyynyyn.Kukallinen ja raidallinen toppi ovat materiaaleiksi ajateltu. Materiaaliosastoon kuuluu myös kuvaamatta jääneet kaksi pientä neulehärpäkettä, jotka ovat puuvillalankaa ja sen näköisesti tehty että saan ne varmaan aika kivasti purettua ja siten lankana uusiokäyttöön.

Ei kommentteja: