lauantai 8. marraskuuta 2008

Kynttiläkauden avaus

Pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina suuntasin paikalliselle hautuumaalle kynttilänkuvat silmissä loistaen. Roskikset eivät kuitenkaan siinä vaiheessa olleet vielä kovin täynnä, joten kolmen roskapisteen tutkimisen tuloksena kannoin kotiin vain vähän toista kassillista kynttilänraatoja. Pääsi niillä kuitenkin ihan kivasti alkuun. Jospa sitten myöhemmin talvella lisää..

Laatikossa on nurkassa kaksi viimetalvista kynttilää, loput näitä nyt tehtyjä. Kaikkein pisimmän kynttilän(oik. ylh.), joka on valettu hammaslääkäriaseman vesiautomaatin muovimukiin, onnistuin muottia irrottaessa jo katkaisemaan. :(


Tässä lähikuvassa pari ihan nättiä yksilöä. Osa hautakynttilöistä on tehty kovasta, vitivalkoisesta aineesta, osa taas kellertävästä, rasvaisemmasta. Kuvan isompi kynttilä on tuota parempaa, valkoista ainetta ja pienessä on taas aika paljon seassa sitä rasvaista. Pieni kynttilä on oikeasti vielä keltaisempi kuin kuva antaa ymmärtää..


Eihän nuo mitään designia ole, mutta ovatpa resignia. :D Kynttilät menevät varmaankin ulkokäyttöön kaikki, siskolle jo lupailin jäälyhtyihin. Ellen sitten onnistu tänä vuonna jäädyttämään jouluksi itsellenikin lyhtyjä.

2 kommenttia:

Helmi kirjoitti...

Mullaki on muuten nyt ilmennyt ongelmia bloggauksen kanssa, tekstit menee yhteen suppuun, kun julkaisee. Eikä korjaannu, vaikka mitä tekis. Raivostuttavaa!! Onko sulla tätä ilmennyt?

Helmi kirjoitti...

Onkohan meissä jotaki vialla, kun en ole muitten blogeissa samanlaista havainnu..