torstai 12. helmikuuta 2009

Kaulurit

Jouduin tekemään tämän kauluripostauksen uudelleen, sillä se meni vähän sekaisin kun värkkäsin pohjien kanssa... mokomien.

Tekaisin uudet kaulurit tytöille, kun entiset on paitsi aika vähissä, myös aika matalia. Näihin laitoin kunnolla pitkät kaulusosat.
Valkoinen on ribbineulosta omasta vanhasta poolostani, jonka sain 13-vuotiaana joululahjaksi. :) Muistan sen siksi niin hyvin, että silloin "kaikilla" oli poolopusero ja siinä päällä liivi. Niin, ja pitkä riipus lisäksi. 8) Nooh, tähän päivään mennessä tuo poolo oli jo käynyt vähän kittanaksi mulle - hassua että se ylipäätään on kulkenut mukana kaikki nämä vuodet. Kai siksi että se on ollut niin perusvaate. Joku aika sitten leikkasin siitä sen kauluksen+ympäryksen nimenomaan kauluriksi, ja nyt sitten käytin jäljellä olevaa miehustaa näihin kaulureihin.


Linnealle tein ensin, ja siihen leikkelin tuon ympärysosan ohuesta collegetilkusta. Linnean kommentti kauluristaan: "Joo, violettia!"
Hauska punainen on interlockia vanhoista, anoppilasta löytyneistä pyjamahousuista. Housut oli polvista risat, mutta koska materiaali oli niin retro, niin halusin ne sieltä kuitenkin mukaan. Leikkelin nyt sitten toisesta lahkeesta ehjiä kohtia tähän.
Itselleni muistiin, että käytin näihin samaa Ottobren paitakaavaa, 110 cm, jolla tein Linnean violetin bambupaidan. Linnealle leikkasin pääntien ilman saumanvaraa, Aavalle oli normaali saumanvara siinä.

Ei kommentteja: