lauantai 21. maaliskuuta 2009

Pinaattinen kastike pastalle

Kokeilin tänään uutta lisuketta spagetille.

Pannuun oliiviöljyä, siihen pakastepinaattia sulamaan/paistumaan, sekaan pinjansiemeniä, "feta"juustoa, soijakermaa, tomaattisosetta, valkosipulijauhetta, provencale-yrttiseosta ja viherpippuria.
Kuva ei ole taas kovin kaunis, mutta kertonee, mitä mieltä tästä ruokalajista olin. :P


Syönnin jälkeen tulinkin blogini ääreen ja sain nautiskella vielä jälkiruuaksi nipun kärrykommentteja, sekä tämän Hiipun antaman tunnustuksen:
Kiitos hurjasti! <3 Nyt täytyy nolona todeta, että edellinenkin tunnustus on vielä antamatta eteenpäin. Olen näköjään aika saamaton siinä asiassa. Monia kivoja blogeja kuitenkin lueskelen, ja varmasti useampikin niistä olisi tunnustuksen arvoinen. Vähän tiukassa on olleet käsityöjutut viime päivinä - jonkinlainen kevätväsymys tai mikä lie vaivaa. Jotain pientä olen joka päivä näpertänyt, muttei oikein mitään näytä valmistuvan. No, aika aikaa kutakin.

3 kommenttia:

Anca kirjoitti...

I don't understand your language but i believe that you cook with love:)
Hello from Romania www.justforhumans.blogspot.com

Magia kirjoitti...

Oi, tätä pitääkin kokeilla seuraavaksi. Pestoisesta linssikastikkeesta on tullut meidän perheen suosikki. Tyttökin syö lautasen tyhjäksi mukisematta. :)

Magia www.magianmaailma.net

Magia kirjoitti...

Tää oli hyvää, tein tänään. Mut miun kastike oli ihan eriväristä. Näytti enemmän koiran oksennukselle kuin tuo sinun kauniin vihreä kastike. :D