torstai 29. toukokuuta 2014

Loput luvatut
Omista kelvottomista kesähousuista kahdet käyttökelpoiset Otsolle. Knickerbocker koossa 104, Ottobre 3/2013. Hyödynsin valmiita saumoja, taskuja, päärmeitä, vyölenkkejä sen mitä pystyin, ja jämäpaloista askartelin lisää taskuja ja taskunläppiä. Vähän resoria, nappeja ja merkkejä lisäksi. Kangas on juuri hyvää kesäkäyttöön, ohutta tiivistä puuvillaa.


Aika pitkät lahkeet. Suoralahkeisiin taidan vielä ommella jonkinlaiset käänteet, kun näyttävät käärittyinä paremmalta.


Yksi hukkaompeluskin. Suuri Käsityölehdessä 7/2010 oli kiva kesätoppikaava, jota jo viime kesänä katselin sillä silmällä. Tänä vuonna päätin sitä testata ja piirustelin kaavoiksi pienimmän koon, 134. Harmaan trikoon jämäpala riitti melkein vaan ei ihan, perhospalan valitsin täydennykseksi. Niin kiva malli ommella ja tuli ihan Aavan näköinen vaate. Sovituksessa todettiin kuitenkin että kaarrokesaumat raapii paljasta ihoa siellä alla. Pah.

 
Kaksi kouluaamua jäljellä, kerholainen jo lomalle pääsikin. Kyllä hymyilyttää itse kutakin, eipä voi makeampaa ajankohtaa kuvitella!
 
 

1 kommentti:

AnniP kirjoitti...

Totta, vielä kun saatais tämä vesisade ajettua pois ;) Tyylikkäitä housuja teidän huimasti kasvaneella kuopuksella. Harmi ettei topista tullut toimiva, malli on kaunis!