tiistai 20. toukokuuta 2014

Kesä


 
Tämä hengästyttävä vuodenaika. Viikonloppuna kuvasin arkoina avautuvia silmuja ja ulkoilutin kokeilevasti varpaitani. Pari päivää siitä vein jo lapset uimaan! Otso puolestaan vei minut tänään ex tempore -kevätretkelle, näkemään puluja ja pääskysiä, laivoja ja laitureita. Sitä poikaa veri vetää vesille mutta maakrapuäiti ei osaa auttaa.

 
Se tavallinen tarina: vuodenaika vaihtuu ja aina puuttuu jokin ajankohtainen asuste. Tänä aamuna se puuttuva oli napakka kesäpäähine pikkupojalle. Vanha kärpässienimyssy sai siihen hätään kelvata mutta kerhon aikana ompelin lippapipon kaavalla, jonka printtasin Noshin sivuilta kankaiden yönä. Malliin kuului tupsukin mutta sen jätin pois kun tuntui liian talviselta. Otso tykästyi mutta itse en (tietenkään) ole ihan tyytyväinen. Ehkä liian pitkä kesäkäyttöön? Liian pipo, niinpä niin.
 
Ihan kohta tulossa kierrätyssortseja ja tilkkupaitoja, lupaan kuvata ne lähipäivinä!

2 kommenttia:

-P- kirjoitti...

Ihanan kesäisiä kuvia! Ja pipo taitaa olla pipo, lipankin kanssa! Josko siitä lyhentämällä pääosaa saisi lippalakkimaisemman!?

AnniP kirjoitti...

Meillä tuo lippispipo hieman matalampana versiona on poikasen lempilakki jo toista kesää! Tuo syvä malli on varmaan hyvä välikausipäähine. Hauska siksakkikuvio jota myös meillä monessa paikassa... Taisi olla muinoin aika hyvässä alessa ;)