sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Ultimate casual

 

Kummallista. Yhtäkkiä on helmikuu ja sitä huomaa kaikesta huolimatta olevansa edelleen hengissä. On lunta ja on valoa, ei paljon mutta riittävästi molempia kuitenkin. Ja on mahdollisimman pitkä aika seuraavaan pimeyteen, ei hassumpaa.

***
 
Sain syksyllä lainaan harvinaisen tuoreen Ottobren ja siitä irtosikin monta mallia ommeltavaksi. Ultimate casualista sain uuden luottokaavan Otson housutukseen ja ennen joulua jo ompelin kolmet erilaiset. Raidallisia varten piirsin kaavasta sivusaumattoman version niin tuli vähemmän kohdisteltavaa.

 
Ennen joulua nämä ruskeatkin jo leikkasin mutta valmistuivat vasta tällä viikolla. Tulikin astetta tyylikkäämmät - tällaisia olisin joulujuhliin kaivannut slipoverin kaveriksi mutta se juna meni jo. Tähtimerkkejä painoin joskus itse vihreälle puuvillanauhalle pitkän letkan ja ruskea velour oli alun perin vaaleanpunainen aamutakki kirpparilta.
 

Ihanaa kun lahjeresoreillekin on oma kaavansa, ja hyvä sellainen, niin ettei tarvitse summissa leikellä. Näitä housuja tekisin vaikka kuinka monet mutta rajansa sillä kuinka monet tarvii ja paljonko hyllyyn mahtuu. Kai.

2 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Tuo on meilläkin yksi housusuosikki! Kivan näköisiä! :)

Ps. onko tuo numerotunnistus ihan pakollinen, on niin rasittava, että jää monesti kommentoimatta...

Pilvi kirjoitti...

No ei ole, enpä ole ajatellutkaan että siellä sellainen on. Toivottavasti se nyt poistui, kun kävin asetuksissa säätämässä...