perjantai 27. marraskuuta 2009

Ennakkojoulu

Olo on kuin jouluna, kun meillä käyneet harvinaiset vieraat toivat mulle yllättäen kaksi isoa laatikkoa:

Täynnä uusia kankaita ja ompelutarvikkeita, voi hyvänen aika! Nämä sain ikäänkuin "perintönä". Kyllä oli herkullista tutkia ja kaivella laatikoita. Joitakin kankaita on sellaisia mitä en varmaan tarvi joten laitan ne kiertoon edelleen, mutta suurin osa on joko Aika Tavaran Kaupittee tai Tiedänkin Mitä Tästä Vois Tehdä -osastoa.


Kuvasin laatikkojen parasta antia:

Mustaa vakosametia, sinisävyistä pikkukukkakangasta, kahdenlaista ihanaa ruutuflanellia (no aika vähän kumpaakin valitettavasti), ruskeavalkoinen retrokukkakangas, tukikangasta, laivapuuvillaa, vihreäruutuista ohutta puuvillasekoitekangasta sekä ruskeaa vohvelikangasta.

Luonnonväristä hahtuvaa kaksi korkkaamatonta kiekkoa (!), hienon vihreää villasekoitelankaa (no akryylia enimmäkseen mutta väri on ihana!) ja samaa lankaa myös valkoisena, paljon sinistä polvekenauhaa, ihania nappeja, kiiltävä barbinvaatteisiin sopiva kankaanpala (Linnea kuolasi tätä kovin), valmiita villasekoitteisia hiharesoreita (tämmöistä juuri etsin ihan vasta! no värit ei osuneet ihan kohdilleen mutta ei huonojakaan..) sekä iso satsi Gütermannin ja Mölnlycken lankarullia eri värejä, näyttivät täysiltä kaikki!


Kaikki tuo ja paljon muuta ja nuo hyvät muovilaatikot vielä lisäksi. Suurkiitos siis Terttu!


Kyllä nyt taas syyhyää ja inspiroi, mutta lahjapuuhailut on pahasti vaiheessa, pahus. Vaan ehkä hyvä niin - eipähän tule hätäpäissään aloitettua jotain vain siksi että on niin ihana saada uusia matskuja. :P

2 kommenttia:

joska kirjoitti...

Vähänkö ruhtinaallista. Minä olen kans mummulta ja tädeiltä saanut kankaita, nyt viimeksi mummu kyseli milloin tullaan käymään sillä aikoo antaa mulle kaikki loputkin kankaat. Mielenkiinnolla odotan mitä siellä oikein on.

Eija kirjoitti...

Oikein ihana ennakkojoululahja! Ensin on hauskaa se penkominen ja sitten on mukavaa suunnitella, mitä niistä voisi tehdä. Minäkin olen joskus yhden 'yllätyslaatikollisen' kankaita saanut: ystävät tulivat ajatelleeksi minua, eiväkä vieneetkään laatikkoa kaatopaikalle, vaan kävivät jättämässä sen pihaan. Myöhemmin hämmästelivät, että pystyikö niistä tosiaan tekemään jotain... :)