tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kesäkuvia

On sitä kesää eletty täälläkin, vanha kone se vain sanoi sopimuksen irti ja vei mukanaan osan todistuskappaleista. Uusi kone ja uudet kuvat - ehkä niitä alkukesän ompeluksiakin tulen vielä sivuamaan jossain vaiheessa.

Muutama päivä ehdittiin Keski-Suomessa matkailla. Lyhytkin matkalaukkuelämä saa arvostamaan oman kodin helppoutta ja tietysti lapsillekin oli vähän uusia näkymiä ja leikkipaikkoja.

 
 Minä sisäänajoin uuden kesälätsäni, johon innoitusta ja vinkkiä sain Unikuun lippismallista. Sopivankokoinen siivu Paprikaa löytyi itsetehdyn hameen muodossa kirppikseltä hintaan 0,50 euroa.


 
Tänään vietimme sadepäivää oman kunnan matkailukohteessa ja tässä on näköjään sopivasti tullut kuvattua tyttöjen uudet kesälegginsit sekä Linnealle synttäripakettiin väsäämäni pitkä paita toivehahmolla varustettuna. Pitkä setä puolestaan ei kuulu meidän perheeseen. ;)
 
 
Paitsi että mökkeillessä saimme todistaa hienoa ukkosmyrskyä, myös kohta kotiin palattuamme rytisi ja vettä tuli taivaan täydeltä. Tomaatin alkujaan valkoinen ruukku sai tarttumaan kameraan. Nyt kuivempia kelejä vähäksi aikaa, kiitos!
 
 
 

1 kommentti:

AnniP kirjoitti...

Olettepa ehtineet, meillä vasta odotellaan loman alkua!