perjantai 22. kesäkuuta 2012

Kesämielellä, vihdoinkin


Koko kevät on ollut niin tympeän kylmä, että tuntuu ihan kummalta kun yhtäkkiä on taas juhannus ja juuri niin kesäistä kuin kuuluu ollakin. Jospa se kesä tästä oikeasti alkaisi, meilläkin. Tänään ainakin jo lämmittää ihan kivasti...


Koska Otso on taas kasvanut ulos muutamasta vaipasta eikä kesälläkään voi joka paikkaan housuitta mennä, tein pari uutta ja isompaa taskua. Taskuja tällä kertaa koska edessä on kesäreissailuja ja nämä kuivuvat siedettävässä ajassa nyrkkipyykättyinäkin. Käytin näihin sisäpinnoiksi sen toisen naapurilta saaduista coolmaxpaidoista - ensimmäisestä kun tein aiemmin AIO:ita. Nämä oli helpot ja nopeat tehdä, vaippa per päivä(unet). Ompelukone vaan tekee hyppytikkiä kuminauhojen kohdalta tikatessa - ärsyttävää! Onneksi haitta on lähinnä kosmeettinen.(Löysin muuten kirpparilta, puoli-ilmaiseksi hinnoiteltuna, vielä toisenkin juuri samanlaisen mustan McKinley-paidan, joten siitäkin on vielä vaippoja luvassa jos vain saan aikaiseksi. Tämä kaveri kun ei näytä pitävän hoppua kuivaksioppimesen kanssa...)

Tytöille on ole pahemmin kesävaatteita tehnyt, mutta Linnea sai sentään uudet legginsit. Tuli keväällä ihan mieletön vimma saada hommata mustavalkoista raitatrikoota ja tehdä siitä kesävaatteita. Etsin sellaista netistä joka paikasta, mutta en löytänyt tasaraitaista jossa olisi elastaaniakin mukana. Lopulta tilasin jostain Hilcon raitatrikoota joka ei ollut ihan tasaraitaista ja törkeän kallistakin se oli - onpahan kuitenkin laadukasta edes. Ja ihan kivat leggarit tuli, sopii monen vaatteen kanssa. Kaava on oikeasti hamelegginsien kaava viime kesän Ottobresta, mutta tulipa tässä nyt testattua ensin ilman hameosaa. Malli on hyvä joten hameversiokin on haaveissa.


Nyt ei muuta kuin jatkamaan pyykkäämistä ja pakkaamista sillä heti sunnuntaina suuntaamme kohti kesän ensimmäistä lomakohdetta. Näemmeköhän alkuviikosta jääkarhunpennun? :)
Kaunista juhannusta teille kaikille!

Ei kommentteja: