Laitoin:
kp oliiviöljyä
sipuli
(1/2) pun. paprika
1 pss Pirkka keittovihanneksia (ehkä lempparini pakastevihanneksista)
täysjyväspagettia pätkittynä
1 prk valkosipulitomaattimurskaa ja purkin huuhdevettä
soijakastiketta
viherpippuria
keitettyjä mungpapuja (omani olivat ylikypsiä, laitoin siis vasta valmiiseen ruokaan)
smetanaa
Kaikki tomaattimurskaa edeltävät ainekset kuullotin, tosin spagetin kuullottaminen ei ehkä ole tarpeen? Keittelyä kunnes spagetti on sopivaa.
Vois tätä kyllä edelleen kokeilla niillä valkoisilla pavuilla. Josko toimis sitten ilman sitä smetanaa..? Mungpapujen maku oli jotenkin niin "vihreä", että se maistui liikaa läpi. Niitä olikin mulla kyllä tuossa runsaanlaisesti suhteessa muihin aineksiin (ei koko pussia tokikaan, pakastin monta rasiallista paljaaltaan). Smetana pyöristi ihanasti sen vihreän maun. Valkoiset pavut on mietoja, niistä tulis "pyöreämpää" itsestäänkin?
1 kommentti:
Tämähän kuullostaa hyvältä perusmuonalta. En olekaan noita mungpapuja ikinä maistanut, mutta ehkä en niitä semmosenaan, ainakaan tämän postauksen perusteella, keittelekään.
P.S. Kurkkaas tänne
Lähetä kommentti